Auberginrulle med basilika och mozzarella

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Auberginrulle med basilika och mozzarella

Auberginerulle med basilika och mozzarella är fylld med medelhavssmaker. En lättlagad smårätt som serveras kall och går utmärkt att förberedas dagen innan så smakerna hinner mogna. Auberginerullarna passar fint som entrérätt, på buffén eller varför inte på julbordet för en fläkt av Italien.

Auberginrulle med basilika och mozzarella

Ingredienser

8 bufféportioner
1 aubergine
2 förp mozzarella (à 125 g)
1 vitlöksklyfta
4 msk olivolja
1/2 tsk chiliflakes
salt
peppar
1 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Vill kunna printa ut receptet. Är detta möjligt? Stefan

    Stefan

    Hej Stefan! När du är inne på receptet på en dator så kan du klicka på den runda knappen med tre prickar bredvid gilla-knappen (under receptbeskrivningen) så får du upp alternativet för att skriva ut. Hälsningar Elina

    ICA-köket

Näringsvärde per bufféportion

Energi559 KJ / 134 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater1 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Melanzane alla parmigiana
    Betyg 4.5 av 5.114 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmigianalasagne med salsiccia
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad