Auberginerulle med mozzarella och prosciutto

Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Auberginerulle med mozzarella och prosciutto

Plockmat när den är som bäst. Vitlöksstekt aubergine med prosciuttoskinka, mozzarella och basilika kan det bli bättre? Fantastiska italienska smaker som passar perfekt på buffén, som tilltugg till drinken eller varför inte som fredagsmys.

Auberginerulle med mozzarella och prosciutto

Ingredienser

6 bufféportioner
1 aubergine
1 förp mozzarella (à 125 g)
1 vitlöksklyfta
4 msk olivolja
salt
peppar
12 skivor prosciutto
1 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.
Energi764 KJ / 183 kCal
Fett15 g
Salt1.6 g
Kolhydrater2 g
Protein10 g

Testa liknande recept

  • Melanzane alla parmigiana
    Betyg 4.5 av 5.112 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad