Baingan aachari är namnet på en kryddig, het indisk auberginegryta med vegetariska inslag av lök, tomat och paprika. Den som vill skruvar upp styrkan ytterligare med chilipeppar. Bjud auberginegrytan med en klick raita som mildrar styrkan.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2014
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Ersätt matyoghurt med mjölkfritt alternativ, t ex Sour supreme (innehåller soja).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Miranda
9/6/2020Vet hittar jag kcal? :)
Redaktionen ICAse
9/7/2020Hej Miranda! Om du går in i receptet via ica.se så kan du se näringsberäkningen. Hälsningar Ulrika
Birgit
5/7/2020Mycket god. Jag åt den med Mozzarella
James
6/1/2019Alldeles för kort lagringstid,