Testa något nytt i form av aubergineburgare som du panerar med ströbröd för perfekt krispighet. Tillsammans med vitlökskräm, grönsaker och rostad klyftpotatis har du en festmåltid att njuta av!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
45 2020
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kicki
2021-01-14Ganska tråkig rätt. Blir kanske roligare om man kryddar auberginen mer innan den doppas i ägg och ha lite chili i ströbrödet.
Kim
2020-08-20Helt ok
Peter
2019-07-10Värmde precis resterna i stekpanna och gjorde som jag skrev i min tidigare kommentar - lite längre tid, lite lägre värme och lite mer olja.De blev mer genomstekta och genom-mjuka. Blev kanon!