Att rosta auberginen är ett nytt sätt att äta grönsaken på, och det blir supergott när den får vändas i lite mjöl, ägg, riven ost och ströbröd! Här äts den dessutom med en sallad gjord på fräscha grönsaker, lite potatis för extra mättnad samt att rätten toppas med färsk persilja. Smaklig måltid önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2020
Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från laktos. Innehåller ägg.Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot majsstärkelse och välj glutenfritt ströbröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ. Välj mjölkproteinfri pesto.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Jättegott! Auberginen blev riktigt smaskig och pestosalladen och potatisen förhöjde verkligen smakerna.
Åsa
2020-05-18