Förtjusande gryta med aubergine, kikärter, paprika, tikka masala och kokosmjölk. Denna gryta med indiska influenser serverar du tillsammans med matyoghurt, limeklyftor och ris. Garnera med korianderblad.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009
Fri från gluten och ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i cooking saucen.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Toppade med banan -- blev jättegott!
Oscar
2014-02-19Perfekt att ha med på paddlingsturen då alla grönsaker och burkar håller bra utan kylskåp. Och mycket gott.
Katrin
2010-09-20Jättegod gryta, enkel att göra. Jag skippade dock koriander andra gången jag gjorde den, gillade inte den kryddan.
Therés
2009-09-07