Helt underbart goda, asiatiska yogarullar som ger mersmak. Rispappersrullarna med fyllning av sallad, grönsaker och nötblandning är fulla av smak och väldigt vackra. Servera de delade yogarullarna med en sagolik dippsås av bland annat chili och lime.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2008
Asiatiska yogarullar: Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Dippsås: Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Björn
2022-12-29Kan man göra iordning detta på dagen och äta på kvällen? Typ nyår som förrätt Björn
Sophie
2021-06-20Rispapper var inte i min smak.. Fyllningen och dressingen va riktigt goda!
Klara
2020-10-09Det absolut godaste jag ätit i hela mitt liv!
Redaktionen ICAse
2020-10-12Hej Klara! Vad glada vi blir att höra det! ❤ Hälsningar Elina