Ugnsomelett med japanska influenser

23
0
Ugnsomelett med japanska influenser

En matig ugnsomelett med smak av soja, serveras med champinjon- och pak choi-sallad som toppas med en dressing med smak av lime och ingefära. Perfekt till buffén!

Skriv ut
Ugnsomelett med japanska influenser

Ingredienser

8 bufféportioner

Omelett

6
ägg
1 dl
vatten
0.5 dl
japansk soja
0.5 tsk
sesamolja
0.5 tsk
olja

Dressing

0.5
lime
1 msk
finriven färsk ingefära
0.33
röd peppar
0.5 dl
japansk soja
1 tsk
sesamolja

Till servering

125 g
champinjoner
2
pak choi
50 g
groddar
2 msk
sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 438 KJ / 105 kCal
Fett 7 g
Salt 2.4 g
Kolhydrater 3 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept