Ugnsomelett med japanska influenser

23
0
Ugnsomelett med japanska influenser

En matig ugnsomelett med smak av soja, serveras med champinjon- och pak choi-sallad som toppas med en dressing med smak av lime och ingefära. Perfekt till buffén!

Ugnsomelett med japanska influenser

Ingredienser

8 bufféportioner

Omelett

6 ägg
1 dl vatten
1/2 dl japansk soja
1/2 tsk sesamolja
1/2 tsk olja

Dressing

1/2 lime
1 msk finriven färsk ingefära
1/3 röd peppar
1/2 dl japansk soja
1 tsk sesamolja

Till servering

125 g champinjoner
2 pak choi
50 g groddar
2 msk sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 438 KJ / 105 kCal
Fett 7 g
Salt 2.4 g
Kolhydrater 3 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden