Ugnsomelett med japanska influenser
![Ugnsomelett med japanska influenser](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_112746/cf_259/ugnsomelett_med_japanska_influenser.jpg)
En matig ugnsomelett med smak av soja, serveras med champinjon- och pak choi-sallad som toppas med en dressing med smak av lime och ingefära. Perfekt till buffén!
![Ugnsomelett med japanska influenser](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_112746/cf_259/ugnsomelett_med_japanska_influenser.jpg)
Ingredienser
8 bufféportioner
Omelett
6 ägg
1 dl vatten
1/2 dl japansk soja
1/2 tsk sesamolja
1/2 tsk olja
Dressing
1/2 lime
1 msk finriven färsk ingefära
1/3 röd peppar
1/2 dl japansk soja
1 tsk sesamolja
Till servering
125 g champinjoner
2 pak choi
50 g groddar
2 msk sesamfrön
För alla
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi438 KJ / 105 kCal
Fett7 g
Salt2.4 g
Kolhydrater3 g
Protein8 g
Kommentarer