Ugnsomelett med japanska influenser

Betyg 2.8 av 5.
25 personer har röstat
0
Ugnsomelett med japanska influenser

En matig ugnsomelett med smak av soja, serveras med champinjon- och pak choi-sallad som toppas med en dressing med smak av lime och ingefära. Perfekt till buffén!

Ugnsomelett med japanska influenser

Ingredienser

8 bufféportioner

Omelett

6   ägg
1 dl  vatten
1/2 dl  japansk soja
1/2 tsk  sesamolja
1/2 tsk  olja

Dressing

1/2   lime
1 msk  finriven färsk ingefära
1/3   röd peppar
1/2 dl  japansk soja
1 tsk  sesamolja

Till servering

125 g  champinjoner
2   pak choi
50 g  groddar
2 msk  sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
25 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi438 KJ / 105 kCal
Fett7 g
Salt2.4 g
Kolhydrater3 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Asiatisk skaldjursomelett
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chawanmushi – Japansk äggkräm
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ramen med tofu och shiitake
Betyg 4.2 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Curryramen med pak choi och tofu
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ramensoppa med kyckling
Betyg 4.2 av 5.
76 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ramen med böngroddar och koriander
Betyg 4.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga