Laxtacos med mango och räkost

9
0
Laxtacos med mango och räkost

En ny smakrik variant på fredagstacon som du snabbt och enkelt svänger ihop. Använder du fryst lax och mango så går det lätt att tina upp dem genom att lägga plastförpackningen i kallt vattenbad i ca. 10 minuter.

Skriv ut
Laxtacos med mango och räkost

Ingredienser

4 portioner
8
tortillabröd
400 g
laxfiléer
-
salt
-
peppar
ca 200 g
räkost (mjukost)
-
isbergssallad
1
mango i tärningar
-
ev färsk koriander

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.

Recept och bild i samarbete med Kavli.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2654 KJ / 635 kCal
Fett 28 g
Salt 4.46 g
Kolhydrater 57 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept