Laxtacos med mango och räkost
![Laxtacos med mango och räkost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164774/cf_259/laxtacos_med_mango_och_rakost.jpg)
En ny smakrik variant på fredagstacon som du snabbt och enkelt svänger ihop. Använder du fryst lax och mango så går det lätt att tina upp dem genom att lägga plastförpackningen i kallt vattenbad i ca. 10 minuter.
![Laxtacos med mango och räkost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164774/cf_259/laxtacos_med_mango_och_rakost.jpg)
Ingredienser
4 portioner
8 tortillabröd
400 g laxfiléer
salt
peppar
ca 200 g räkost (mjukost)
isbergssallad
1 mango i tärningar
ev färsk koriander
För alla
Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Recept och bild i samarbete med Kavli.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2654 KJ / 635 kCal
Fett28 g
Salt4.46 g
Kolhydrater57 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Väldigt gott!
Ivana
2021-04-17