Laxtacos med mango och räkost
En ny smakrik variant på fredagstacon som du snabbt och enkelt svänger ihop. Använder du fryst lax och mango så går det lätt att tina upp dem genom att lägga plastförpackningen i kallt vattenbad i ca. 10 minuter.
Ingredienser
4 portioner
8 tortillabröd
400 g laxfiléer
salt
peppar
ca 200 g räkost (mjukost)
isbergssallad
1 mango i tärningar
ev färsk koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2654 KJ / 635 kCal
Fett28 g
Salt4.46 g
Kolhydrater57 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Väldigt gott!
Ivana
2021-04-17