Superfräsch risotto med ärter och blomkål i en fin duett! Fräs, bryn och puttra, rosta, sjud och mixa. Och vips, så är ärtrisotton klar att servera. Smaklig spis!
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika parmesanost med lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kristine
3/8/2020Jättegott...
Marie
3/1/2020Väldigt gott. Använde kokvattnet till riset, behövdes inte till purén.
Josefine
1/17/2020Supergott! Blir lite mycket puré så det fick jag frysa in o spara till annat. Testade att servera den ihop med stekt lax, det var en toppen idé!
Redaktionen ICAse
1/20/2020Hej Josefine! Roligt att du gillar receptet. Bra tips att frysa in överbliven puré. Hälsningar Ulrika