Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple
Denna syrliga apelsinsallad till jul är gjord på apelsiner och blodapelsin eller grapefrukt som toppas med krämig avokado, salt fetaost, syrliga granatäppelkärnor och knapriga pistagenötter. Alla härliga smaker och texturer i en salig blandning!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1026 KJ / 245 kCal
Fett19 g
Salt1 g
Kolhydrater11 g
Protein6 g
Kommentarer
8 stFantastiskt fräsch...även i början av mars!
Sonja
Ett obligatoriskt inslag på julbordet sedan några år tillbaka, älskar hur den fräscha fruktiga salladen bryter av från det övriga på julbordet!
Sofia
Serverade som förrätt och den var rätt god men lite ”mjuk”. Hade önskat mer crunch eller krisp av något slag.
Victoria
Så himla gott! Till och med barnen älskade den!
Kristina
Supergott
Marie
Huuuuuuuur gott som helst!!!!
Stina
Supergott till revbensspjäll och skinka
Ann-catriné
Ingen hos oss tyckte detta var gott och den fick kastas efter julbordet!
Birgitta