Sojabakad spetskål med blodapelsin och jordnötter

1
0
Sojabakad spetskål med blodapelsin och jordnötter

Ugnsbakad spetskål med soja, blodapelsin och salta jordnötter ger dig en härlig och fantastisk god rätt som lätt blir en favorit på bordet. De söta blodapelsinerna matchar sältan i sojan och jordnötterna fint och bakad spetskål har en mjuk och fin smak.

Sojabakad spetskål med blodapelsin och jordnötter

Ingredienser

4 portioner
1 litet spetskålshuvud (à ca 400 g)
3 msk olja
2 1/2 msk japansk soja
svartpeppar
3 blodapelsiner
1 dl saltade jordnötter
1 kruka koriander

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Passar att servera till ankbröst eller kyckling.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1149 KJ / 275 kCal
Fett 18 g
Salt 2 g
Kolhydrater 18 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden