Marängtoppade apelsinhalvor

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Marängtoppade apelsinhalvor

Enkelt och snabbt är det att sno ihop den här efterrätten av apelsin och marängsmet. Apelsinhalvorna gratineras snabbt i ugnen och sen väntar en underbar dessert!

Marängtoppade apelsinhalvor

Ingredienser

4 portioner
2   äggvitor
4 msk  socker
rivet skal av 1   apelsin
2   blodapelsiner

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi541 KJ / 129 kCal
Fett0.5 g
Kolhydrater26.2 g
Protein3.4 g

Testa liknande recept

Granité på citrus med crème fraiche och maräng
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrussallad med mynta och chiafrön
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glace au four med mascarponeglass, apelsin och hallon
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrussallad med lime- och myntasocker
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blodapelsin- och marängpaj
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga