Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple 

51
4
Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple 

Denna syrliga apelsinsallad till jul är gjord på apelsiner och blodapelsin eller grapefrukt som toppas med krämig avokado, salt fetaost, syrliga granatäppelkärnor och knapriga pistagenötter. Alla härliga smaker och texturer i en salig blandning!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple 

Ingredienser

6 portioner
2
apelsiner
2
blodapelsiner eller röda grapefrukt
2
avokador
150 g
fetaost
2 dl
granatäppelkärnor
2 msk
hackade pistagenötter
2 msk
olivolja
1 tsk
flingsalt
2 krm
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaost eller byt ut mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

51

Kommentarer

Marie

12/14/2020

Supergott

Stina

1/17/2020

Huuuuuuuur gott som helst!!!!

Ann-catriné

1/3/2020

Supergott till revbensspjäll och skinka

Näringsvärde per portion

Energi 1026 KJ / 245 kCal
Fett 19 g
Salt 1 g
Kolhydrater 11 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept