Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple 

63
5
Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple 

Denna syrliga apelsinsallad till jul är gjord på apelsiner och blodapelsin eller grapefrukt som toppas med krämig avokado, salt fetaost, syrliga granatäppelkärnor och knapriga pistagenötter. Alla härliga smaker och texturer i en salig blandning!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple 

Ingredienser

6 portioner
2 apelsiner
2 blodapelsiner eller röda grapefrukt
2 avokador
150 g fetaost
2 dl granatäppelkärnor
2 msk hackade pistagenötter
2 msk olivolja
1 tsk flingsalt
2 krm svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaost eller byt ut mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

63

Kommentarer

Kristina

2021-12-19

Så himla gott! Till och med barnen älskade den!

Marie

2020-12-14

Supergott

Stina

2020-01-17

Huuuuuuuur gott som helst!!!!

Näringsvärde per portion

Energi 1026 KJ / 245 kCal
Fett 19 g
Salt 1 g
Kolhydrater 11 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden