Fänkål med oliver och blodapelsin

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Fänkål med oliver och blodapelsin

Det här är ett fräscht, nyttigt och spännande tillbehör till exempelvis kyckling. En siciliansk blodapelsin ger den här fänkålssalladen med oliver en överraskande friskhet i smaken. Otroligt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Fänkål med oliver och blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
1   stor fänkål (à ca 400 g)
1   blodapelsin
1   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
ca 12   urkärnade kalamataoliver
3 msk  olivolja
flingsalt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålrots- och morotssallad med apelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Syrlig smoothie med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blodapelsinjuice med äpple, palsternacka och basilika
Betyg 3.2 av 5.
65 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Marängtoppade apelsinhalvor
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och fänkålssallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga