Fänkål med oliver och blodapelsin

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fänkål med oliver och blodapelsin

Det här är ett fräscht, nyttigt och spännande tillbehör till exempelvis kyckling. En siciliansk blodapelsin ger den här fänkålssalladen med oliver en överraskande friskhet i smaken. Otroligt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Fänkål med oliver och blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
1 stor fänkål (à ca 400 g)
1 blodapelsin
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
ca 12 urkärnade kalamataoliver
3 msk olivolja
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kålrots- och morotssallad med apelsin
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Syrlig smoothie med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Marängtoppade apelsinhalvor
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blodapelsinjuice med äpple, palsternacka och basilika
Betyg 3.2 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad