Antipasto Misto

Betyg 2.9 av 5.
29 personer har röstat
0
Antipasto Misto

Ett fat med kallskuret ser generöst och inbjudande ut på festbuffén. Botanisera bland salami, chorizo, lufttorkad skinka och komplettera med goda oliver, marinerade grönsaker och olika slags delikatesser på burk.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Antipasto Misto

Ingredienser

1 portion

Kallskuret

50 g  salami, chorizo, lufttorkad skinka och lomo (lufttorkad fläskfilé) eller mortadella, pastrami, bresaola, kalkonbröst och rökt skinka

Tillbehör

oliver
marinerade kronärtskockor
grillad paprika
citron i bitar
pressad vitlök
torkade örter (t ex rosmarin, oregano och timjan)
olivolja
flingsalt
peppar

Garnering

färska rosmarinkvistar
lime- eller citronklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad fisk med kapris och kronärtskocka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskockor med lufttorkad skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kronärtskocka
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kronärtskocksdip
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rårispilaff med russin och valnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga