Antipasto Misto

Betyg 2.9 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Antipasto Misto

Ett fat med kallskuret ser generöst och inbjudande ut på festbuffén. Botanisera bland salami, chorizo, lufttorkad skinka och komplettera med goda oliver, marinerade grönsaker och olika slags delikatesser på burk.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Antipasto Misto

Ingredienser

1 portion

Kallskuret

50 g salami, chorizo, lufttorkad skinka och lomo (lufttorkad fläskfilé) eller mortadella, pastrami, bresaola, kalkonbröst och rökt skinka

Tillbehör

oliver
marinerade kronärtskockor
grillad paprika
citron i bitar
pressad vitlök
torkade örter (t ex rosmarin, oregano och timjan)
olivolja
flingsalt
peppar

Garnering

färska rosmarinkvistar
lime- eller citronklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.29 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad fisk med kapris och kronärtskocka
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kronärtskockor med lufttorkad skinka
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kronärtskocka
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rårispilaff med russin och valnötter
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kronärtskocksdip
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad