Grillad fisk med kapris och kronärtskocka

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Grillad fisk med kapris och kronärtskocka

Ett snabbt sätt att servera en lyxig och fräsch middag. Fisken grillar du och täcker därefter med en smaskig röra bestående av kronärtskockor, kapris och persilja.

Grillad fisk med kapris och kronärtskocka

Ingredienser

4 portioner
1   burk marinerade små kronärtskockor (à 410 g)
2 msk  av oljan från kronärtskockor
2 msk  kapris
2 msk  hackad persilja
salt och peppar
4   bitar torsk-, sej-, hoki- eller koljafilé (à 150 g)

Garnering

4   rejäla citronklyftor
flingsalt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2099 KJ / 501 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Antipasto Misto
Betyg 2.9 av 5.
29 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fyllda kronblommor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gremolatasås
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskocka
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kronärtskocksdip
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga