Grillad fisk med kapris och kronärtskocka | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillad fisk med kapris och kronärtskocka

Ett snabbt sätt att servera en lyxig och fräsch middag. Fisken grillar du och täcker därefter med en smaskig röra bestående av kronärtskockor, kapris och persilja.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda kronärtskockor, marinadolja, kapris och persilja. Salta och peppra.
  2. Stek eller grilla fiskbitarna i 2-3 minuter på varje sida. Lägg upp på fat eller tallrikar.
  3. Skeda över kronärtskocksblandningen.
  4. Garnera med citronklyftor, salta och peppra.
  5. Servera med en fräsch sallad, potatis eller ris och gott bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk marinerade små kronärtskockor (à 410 g)
  • 2 msk av oljan från kronärtskockor
  • 2 msk kapris
  • 2 msk hackad persilja
  • salt och peppar
  • 4 bitar torsk-, sej-, hoki- eller koljafilé (à 150 g)
Garnering
  • 4 rejäla citronklyftor
  • flingsalt
  • peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2099 kJ / 501 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden