Grillad fisk med kapris och kronärtskocka
![Grillad fisk med kapris och kronärtskocka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13974/cf_259/grillad_fisk_med_kapris_och_kronartskocka.jpg)
Ett snabbt sätt att servera en lyxig och fräsch middag. Fisken grillar du och täcker därefter med en smaskig röra bestående av kronärtskockor, kapris och persilja.
![Grillad fisk med kapris och kronärtskocka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13974/cf_259/grillad_fisk_med_kapris_och_kronartskocka.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 burk marinerade små kronärtskockor (à 410 g)
2 msk av oljan från kronärtskockor
2 msk kapris
2 msk hackad persilja
salt och peppar
4 bitar torsk-, sej-, hoki- eller koljafilé (à 150 g)
Garnering
4 rejäla citronklyftor
flingsalt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2099 KJ / 501 kCal
Fett0 g
Kommentarer