Antipasto Misto

Betyg 2.9 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Antipasto Misto

Ett fat med kallskuret ser generöst och inbjudande ut på festbuffén. Botanisera bland salami, chorizo, lufttorkad skinka och komplettera med goda oliver, marinerade grönsaker och olika slags delikatesser på burk.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Antipasto Misto

Ingredienser

1 portion

Kallskuret

50 g salami, chorizo, lufttorkad skinka och lomo (lufttorkad fläskfilé) eller mortadella, pastrami, bresaola, kalkonbröst och rökt skinka

Tillbehör

oliver
marinerade kronärtskockor
grillad paprika
citron i bitar
pressad vitlök
torkade örter (t ex rosmarin, oregano och timjan)
olivolja
flingsalt
peppar

Garnering

färska rosmarinkvistar
lime- eller citronklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kronärtskocka
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterad kronärtskocka
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kronärtskocksdip
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kronärtskocksröra med fetaost
    Betyg 4.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad