Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Ansjovisspätta med dillroyal är en majestätisk rätt med spännande aromer. Spättan smaksätts genom att lägga ansjovisfiléer emellan och placera i en ugnsäker form. Den ljuvliga gräddblandningen hälls över och fisken avslutas i ugnen för ett fantastiskt resultat, toppa med dill och servera med krispig sallad.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten innehåller ägg men är fri från gluten.Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Spätta med dillpickles
Ugnsbakad torsk med ansjovissås
Stekt fläskkotlett med potatisgratäng
Halstrad röding med dill- och anjovissås
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer