Ansjovisspätta med dillroyal

Ansjovisspätta med dillroyal är en majestätisk rätt med spännande aromer. Spättan smaksätts genom att lägga ansjovisfiléer emellan och placera i en ugnsäker form. Den ljuvliga gräddblandningen hälls över och fisken avslutas i ugnen för ett fantastiskt resultat, toppa med dill och servera med krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2015

Ingredienser
Ansjovisspätta
Sallad
För alla
Rätten innehåller ägg men är fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Underbar rätt! Har bjudet många i min bekantskapskrets på denna rätt och alla tycker det är helt underbar och vill gärna ha receptet1
Ann-margret
2017-01-21