Härliga älgfärsbiffar serveras här på ett klassiskt sätt tillsammans med gräddsås och potatis. Ostronskivlingen adderar nytänkande och passar utmärkt till. Servera med krispig hjärtsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
2 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd grädde och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Bengt
2020-11-04Snabbt, enkelt och gott
Lennart
2018-01-14Fick champinjoner esället för osronskivling. I riktigt samma sak.
Redaktionen ICAse
2018-01-15Hej Lennart! Bäst är att prata med din handlare så kan ni säkert byta. Hälsningar Michelle