En utsökt god middagsrätt med smak av vilt! Härligt köttiga biffar, som du gör av älgfärs, ströbröd, vatten och dijonsenap, serveras tillsammans med kokt potatis, morötter och slät, sötsyrlig basilikasås. Hoppas det ska smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Så enkelt och gott! Hade creme fraiche i såsen och re
Ingrid
2020-03-10Gott! Hällde i en klick grädde i färsen, för att den inte skulle bli för torr.
Lisbeth
2016-09-06