Älgburgare med rökig BBQ-majo, picklad rödlök och stekt skogssvamp

Betyg 4.1 av 5.
23 personer har röstat
0
Älgburgare med rökig BBQ-majo, picklad rödlök och stekt skogssvamp

Hamburgare på älgfärs serverad med stekt svamp, picklad rödlök och en rökig majonnäs är en riktig höjdare! Stek burgarna i stekpanna eller grilla ute på grillen – det blir garanterat gott oavsett hur du gör.

Älgburgare med rökig BBQ-majo, picklad rödlök och stekt skogssvamp

Ingredienser

4 portioner

Älgburgare

600 g grovt malen älgfärs
salt
malen svartpeppar
smör till stekning

Rökig bbq-majo

2 dl majonnäs
4 msk rökig bbq-sås

Picklad rödlök

2 msk ättika
4 msk strösocker
4 msk vatten
1 rödlök

Skogssvamp

100 g blandad skogssvamp
1/2 rödlök
smör
salt
malen svartpeppar

Tillbehör

4 hamburgerbröd
4 blad krispsallad
2 saltgurkor (delade i klyftor på längden)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3527 KJ / 843 kCal
Fett54.6 g
Salt1.54 g
Kolhydrater46.6 g
Protein40.1 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
The Bon Burger
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Grillad BBQ-lök med rosmarin
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga