Kaviarröra

3
0
Kaviarröra

Kaviarröra är en krämig och mild röra med kaviar, vispad grädde, färskost och purjolök. Perfekt på knäcke som snitt eller tilltugg, eller på smörgåsbord till midsommar eller fest. Röran är enkelt att blanda ihop. Snabbt, gott och klassiskt svenskt recept med fin sälta. Toppa kaviarröran med dill.

Kaviarröra

Ingredienser

8 portioner
5 cm purjolök
3/4 dl mildrökt kaviar
50 g färskost
1 dl vispgrädde

Garnering

färsk dill

Till servering

hårt tunnbröd eller mjukt mörkt bröd, gärna potatislimpa

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Välj glutenlaktosfri färskost och vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri färskost. Byt ut vispgrädde mot mjölkproteinfri gräddersättning.

Näringsberäkningen är beräknad per bufféportion.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 573 KJ / 137 kCal
Fett 10.1 g
Kolhydrater 8.5 g
Protein 2.8 g
Läs mer om näringsvärden