Kaviarröra
Kaviarröra är en krämig och mild röra med kaviar, vispad grädde, färskost och purjolök. Perfekt på knäcke som snitt eller tilltugg, eller på smörgåsbord till midsommar eller fest. Röran är enkelt att blanda ihop. Snabbt, gott och klassiskt svenskt recept med fin sälta. Toppa kaviarröran med dill.
Ingredienser
8 portioner
5 cm purjolök
3/4 dl mildrökt kaviar
50 g färskost
1 dl vispgrädde
Garnering
färsk dill
Till servering
hårt tunnbröd eller mjukt mörkt bröd, gärna potatislimpa
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Välj glutenlaktosfri färskost och vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri färskost. Byt ut vispgrädde mot mjölkproteinfri gräddersättning.
Näringsberäkningen är beräknad per bufféportion.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi573 KJ / 137 kCal
Fett10.1 g
Kolhydrater8.5 g
Protein2.8 g
Kommentarer