Ägghalvor med lax och rom

Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
0
Ägghalvor med lax och rom

Ägg gillar lax, som gillar rom, som gillar crème fraiche. Ja, du hajar. Lika lyxigt goda som snygga ägghalvor med en fräsch touch av citron. Genom att hårdvispa crème fraichen får du en klick som håller stilen på ägghalvorna. Räkna med strykande åtgång!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Ägghalvor med lax och rom

Ingredienser

10 st
5 ägg
1 dl crème fraiche
1/2 tsk finrivet citronskal (+ extra till garnering)
1 tsk färskpressad citronjuice
3 - 4 skivor kallrökt lax
2 msk lax- eller forellrom
dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nudlar med rökt lax och pepparrotskimchi
Betyg 3.4 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxcrostini med sojamajonnäs
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxtårta med kavring
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Sotad lax med picklat äpple och brynt smör
Betyg 4.8 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Halstrad pilgrimsmussla med blomkålspuré
Betyg 3.7 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatisbullar i våffeljärn
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga