Ädelostcrème och kryddkokt aprikos på bröd eller pepparkaka

Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
1
Ädelostcrème och kryddkokt aprikos på bröd eller pepparkaka

Ädelostcrème och kryddkokta aprikoser på pepparkaka eller bröd är lyxiga tapas och precis som det låter en raffinerad kombination. Passar utmärkt att servera tillsammans andra tapas, till exempel med gravlaxröra och skånsk senap.

Ädelostcrème och kryddkokt aprikos på bröd eller pepparkaka

Ingredienser

20 tapas
140 g ädelost
1 burk kvarg (à 250 g, 10 %)
1 dl vatten
2 msk honung
1 kanelstång
6 kryddnejlikor
1 lagerblad
10 torkade aprikoser

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

På pepparkaka till glöggen. Ljuvligt Gott.

Heléne

2007-12-01

Näringsvärde per portion

Energi1492 KJ / 357 kCal
Fett18.4 g

Testa liknande recept

Ost- och aprikosfylld kotlett
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med ädeloströra
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och sparristäckt kotlett
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinkgryta med aprikoser
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fruktkaka med aprikoser
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandel och aprikoskaka
Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga