Gravlaxröra med skånsk senap
![Gravlaxröra med skånsk senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16665/cf_259/gravlaxrora_med_skansk_senap.jpg)
Mycket lättlagad och festlig gravlaxröra med skånsk senap. Du serverar den på knaprigt tunnbröd och bjuder gärna även på tapas med ädelostcrème på pepparkakor.
![Gravlaxröra med skånsk senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16665/cf_259/gravlaxrora_med_skansk_senap.jpg)
Ingredienser
20 tapas
100 g gravad lax
1 burk kvarg (à 250 g, 10 %)
1 msk skånsk senap
1 tsk socker
1 msk skuren dill
tunnbröd, knäckebröd eller mjukt mörkt bröd till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi879 KJ / 210 kCal
Fett10 g
Kommentar
Jättegod!
Johnny
2016-11-12