Gravlaxröra med skånsk senap

Betyg 3.1 av 5.
56 personer har röstat
1
Gravlaxröra med skånsk senap

Mycket lättlagad och festlig gravlaxröra med skånsk senap. Du serverar den på knaprigt tunnbröd och bjuder gärna även på tapas med ädelostcrème på pepparkakor.

Gravlaxröra med skånsk senap

Ingredienser

20 tapas
100 g gravad lax
1 burk kvarg (à 250 g, 10 %)
1 msk skånsk senap
1 tsk socker
1 msk skuren dill
tunnbröd, knäckebröd eller mjukt mörkt bröd till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
56 personer har röstat

Kommentar

Jättegod!

Johnny

2016-11-12

Näringsvärde per portion

Energi879 KJ / 210 kCal
Fett10 g

Testa liknande recept

Lax- och kräfttartar på toast
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jills laxmoussetoast
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Laxbollar med soltorkade tomater
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färskoströra med kummin
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökta laxsnurror på kavring
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bulgur med chorizo och sweetchili
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga