Hoppa till sidans innehåll

Färskpressad juice och nybakat bröd – gott, eller hur? Och det bästa av allt, ta vara på resterna från juicningen i råsaftcentrifug och stoppa i bröddegen.

Leena Mägi

Så här gör du

  • Ladda med dina favoriter

    Stoppa de frukter, blad och grönsaker du gillar i råsaftcentrifugen. Du behöver inte ens rensa bort kärnorna.

  • Power on

    Dra igång råsaftcentrifugen och få din härligt nyttiga nypressade juice.

  • Släng inte!

    Nu till det viktiga – släng inte renset som blir kvar när du fått din juice. Även om den absolut mesta saften nu finns i kannan så bidrar resterna till att brödet blir extra saftigt och gott.

  • Baka

    Baka till en stor limpa eller två baguetter. Testa dig fram, bara fantasin sätter gränser.

  • Njut

    Ät, drick och njut! Och känn dig riktigt nöjd med att ha tagit tillvara på allt. Inget svinn, vinn-vinn!

Recepten vi använt

ICA återkallar ICA panerade Nuggets av griskött, och ICA panerad schnitzel av griskött Läs mer