Fyllda ägghalvor
Ägghalvor med goda toppings är ett måste till buffébordet!
Särskilt till påsk och jul äter vi många goda ägghalvor. Här är våra bästa tips för att koka många ägg på en och samma gång − och få ett gott resultat.
Tips: alla recept med kokt ägg.
Vid högtider kokas det mycket ägg, däför vill vi tipsa er hur du lättast kokar många ägg samtidigt. Vi visar hur du kokar 20 ägg på en gång. Följ med steg för steg!
Koka upp 5 liter vatten i en kastrull med ånginsats. Använd ett lock så går det snabbare.
Lägg under tiden äggen i ånginsatsen. Vi lade i 20 ägg åt gången. Kom ihåg att äggen ska vara jämnstora.
När vattnet kokar, sänk ner ånginsatsen med äggen i och reglera värmen tills vattnet sjuder.
Här kan du se hur många minuter du ska koka dina ägg för att få dem precis som du vill ha dem.
Enklast är att lyfta ur ånginsatsen och spola under rinnande kallt vatten.
Ägghalvor med goda toppings är ett måste till buffébordet!
Ingen påskbuffé är komplett utan mumsiga djävulsägg.
Med några enkla knep kan vem som helst lyckas med den perfekt rinniga gulan, vi visar hur.
Vilka råvaror i ditt kylskåp kan du använda för att färga påskäggen i vackra färger?
Vi visar steg för steg hur du gravar lax.
Ägg är inte bara urgott − det går också att laga på så många olika sätt!
Här visar vi hur du gör hjärtformade ägghalvor, steg-för-steg.
Här visar vi hur du lyckas blåsa ur ägg!
Här är 7 vackra tips på hur du får de finaste äggen i påskriset.