Sorbet med prosecco
Sorbet med prosecco är en så kallad float och ett enkelt sätt att servera en festlig drink och dessert i ett! Lägg bara en kula sorbet i coupeglas och toppa med mousserande vin.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020
Ingredienser
6 portioner
1 paket valfri sorbet (à 1/2 l)
ev 1/2 paket frysta svenska hallon (à 250 g)
4 dl mousserande vin (gärna prosecco)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi453.4 KJ / 108.3 kCal
Fett0.3 g
Salt0.03 g
Kolhydrater14.9 g
Protein0.4 g
Kommentarer
Just det, går att beställa vinet, tar åtta dar...Snobbigt värre..
Anna
2013-03-20Vinet finns inte på systembolaget i lager när man söker på namnet och när man söker på nummer är det ginsort som har det numret...
Anna
2013-03-20