Dekorera cupcakes

Bjud på supergulliga cupcakes. Vi visar hur du strösslar cupcakes och spritsar frosting. Dessa söta bakverk är dessutom bakade utan gluten, mjölk och ägg. Följ våra steg för steg-instruktioner och bjud på bakglädje!
Tips: Här hittar du alla våra recept på cupcakes!

Så här dekorerar du cupcakes

  1. 1. Förbered

    1. Förbered

    Förvara dina cupcakes i kylen 20 minuter innan du garnerar dem, så smular de mindre

  2. 2. Frosta botten

    2. Frosta botten

    Bred på frostingen runt sidorna med en kniv. Eventuella ojämnheter ordnar du i nästa steg.

  3. 3. Rulla i strössel

    3. Rulla i strössel

    Rulla de frostade sidorna i strössel. Nu kan du passa på att trycka till så att frostingen blir jämn och fin.

  4. 4. Spritsa

    4. Spritsa

    Spritsa i en cirkelform från mitten och ut. Byt sedan håll och spritsa in mot mitten istället. Ha ett jämnt tryck på spritspåsen och håll påsen lodrätt för bättre kontroll. Sluta när du är nöjd med formen och höjden på virveln. Få till ett snyggt avslut genom att lyfta spritsen rakt upp.

Recept, tack!

Vaniljcupcakes med strössel och frosting

Vaniljcupcakes med strössel och frosting

Betyg 3.2 av 5.
291 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer.

Bjud på dessa supergulliga cupcakes med vaniljsmak bakade helt utan gluten, mjölk och ägg. Den vågade garnerar med lakritsströssel och hallonfrosting.

Vaniljcupcakes med strössel och frosting

Artiklar (1535)

Tomtar & snögubbar!

Cupcakes till jul

Muffins som snögubbar och tomteluvor − perfekt för julens alla fikastunder!

Matskola

Marsipanros

Här visar vi, steg för steg, hur du lyckas göra egna, vackra marsipanrosor till tårtan!

20 annorlunda varianter

Olika kladdkakor

Vad sägs om kladdkaka som inte bara smakar choklad? Här har vi 19 olika varianter!

Matskola

Baka glutenfria frallor

I vår matskola lär du dig baka goda glutenfria frallor och hur du lyckas med glutenfritt.

Den perfekta bulldegen!

Baka bullar - tips och trix

Vad är härligare än ett gäng nygräddade bullar? Oavsett om du ska baka kanelbullar eller semlor är det viktigt att du får till en riktigt bra vetedeg. Här tipsar vi om hur du lyckas med din bulldeg!