Lutande pannacotta med hallon!
En favoritdessert som har allt - vacker, enkel och god. Så här gör du!
Med en vacker och dekorativ karamelltopping på efterrätten kan du imponera stort. En garnering som ser komplicerad ut, men som i själva verket inte alls är svår att göra. Vi visar hur du gör, med en enkel film och steg för steg beskrivning!
Gör din dessert både vacker och god med karamelltopping. Se vår film och steg för steg beskrivning nedan. Och här hittar du receptet "Karamell som kronan på verket".
Värm socker och vatten i en kastrull på medelvärme. Ha i några droppar ättiksprit eller citronjuice. Rör om till sockret har lösts upp.
Koka i 15-20 minuter utan omrörning till det har fått en brun färg och segare konsistens.
Kyl i ett kallt vattenbad. Perfekt konsistens är när karamellen är som sirap.
Ringla karamellen med en sked på ett bakplåtspapper. Du väljer själv vilket mönster du vill ha, men du kan exempelvis först ringla i cirklar och därefter uppåt och nedåt ovanpå cirklarna. Använd din stelnade karamell som dekoration till valfri efterrätt.
En favoritdessert som har allt - vacker, enkel och god. Så här gör du!
Lite pilligt är det, men så värt mödan. Vi visar hur du lyckas med denna festliga rätt.
Skapa er egen glasstårta med bär och choklad! Perfekt till jul- och nyårsbordet.
Här visar vi hur du lyckas med nyårets paradrätt gratinerad hummer.
Middagens höjdpunkt med extra allt, recept på tjusiga och galet goda efterrätter!
Våra bästa recept på desserter som garanterat imponerar på dina nyårsgäster!