Ta middagen till nya höjder med spännande smaker och tillbehör! Med rätt tillbehör kommer du långt. Prova något av våra bästa recept.
Här hittar du fler recept på
goda tillbehör
Recept Julia Gummesson Styling Linda Berlin Foto Mathias Nordgren
Dela med vänner
Tre goda tillbehör
Picklad rödkål med lime
24
3
Denna enkla sallad på picklad rödkål med lime, morötter och vitvinsvinäger är uppfriskande, krispig och full av smak – perfekt i en taco eller burrito! Blanda i en klick majonnäs så har du en smarrig coleslaw, och ringlar du över lite sesamolja blir det en smakrik bas till en nudelrätt.
Rostade stora vita bönor med en klick smör och färsk rosmarin blir härligt knapriga på utsidan och krämiga inuti. Bönorna är enkla att göra och passar perfekt som topping på sallader eller som tillbehör istället för potatis eller pasta.
En tomatvinägrett med ljuvlig balans av sötma och syra. Vinägretten är gjord på körsbärstomater, schalottenlök och rödvinsvinäger. Den är underbar till äggrätter och fantastisk till fisk eller kött. Gör gärna dressingen i förväg, men vänta med gräslöken – den är godast att tillsätta i sista sekund!
Nu är våren äntligen här och med den de efterlängtade sparristiderna. Primören är fantastisk med brynt smör, hollandaise eller färskriven parmesan. Men möjligheterna slutar inte där. Här är tre sätt att äta sparris bortom klassikerna!
I slutet av maj är det dags för världens muslimer att bryta fastan med högtiden eid al-fitr. Buffé bjöd in kvinnorna bakom organisationen Yalla Rinkeby att visa hur de stora festligheterna smakar och dela med sig av sina bästa recept till eid al-fitr.