Stekta kotletter med ärt- och pastafräs

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Stekta kotletter med ärt- och pastafräs

Stekta kotletter med ärt- och pastafräs är ett lättlagat och snabbt alternativ till vardagsmiddagen. De goda fläskkotletterna steks och serveras med en krämig pastaröra av lök, fullkornspasta, ärter och parmesanost.

Stekta kotletter med ärt- och pastafräs

Ingredienser

4 portioner

Ärt- och pastafräs

280 g pasta (gärna fullkornspasta t.ex spagetti)
2 gula lökar
1 msk olja
300 g djupfrysta ärtor
1 - 1 1/2 krm peppar
1 tsk smulad dragon
50 g parmesan

Stekta kotletter

4 fläskkotletter (à ca 150 g)
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar

Till servering

sallad till servering
bröd till servering

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Lätt att göra och gott! Skar dock ner kotletten i strimlor och blandade den tillsammans med pastan. Kul sätt att äta kotlett på!

Ulrika

2007-10-14

Näringsvärde per portion

Energi2580 KJ / 617 kCal
Fett11.6 g

Testa liknande recept

Fläskkotlett med avokadobea
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kotlett med fuskbea och rostad potatis
Betyg 3.5 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fläskkotletter med dragonstuvade morötter
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronkotlett med mos på kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hel kotlettrad
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad fläskkotlett
Betyg 3.7 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad