Stekta kotletter med ärt- och pastafräs
Stekta kotletter med ärt- och pastafräs är ett lättlagat och snabbt alternativ till vardagsmiddagen. De goda fläskkotletterna steks och serveras med en krämig pastaröra av lök, fullkornspasta, ärter och parmesanost.
Ingredienser
4 portioner
Ärt- och pastafräs
280 g pasta (gärna fullkornspasta t.ex spagetti)
2 gula lökar
1 msk olja
300 g djupfrysta ärtor
1 - 1 1/2 krm peppar
1 tsk smulad dragon
50 g parmesan
Stekta kotletter
4 fläskkotletter (à ca 150 g)
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
Till servering
sallad till servering
bröd till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2580 KJ / 617 kCal
Fett11.6 g
Kommentar
Lätt att göra och gott! Skar dock ner kotletten i strimlor och blandade den tillsammans med pastan. Kul sätt att äta kotlett på!
Ulrika
2007-10-14