Zucchinibiffar

Betyg 4.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Zucchinibiffar

Smarta vegobiffar som lagas i ugnen. Durra är ett glutenfritt sädesslag som används flitigt i bland annat Afrika. Servera med ris eller potatis och en god yoghurtsås.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2017

Zucchinibiffar

Ingredienser

ca 20 små
1 dl hel durra eller quinoa (1 dl motsvarar 3 dl kokt)
2 zucchinis (à ca 350 g)
1 vitlöksklyfta
1 dl finskuren gräslök
1 ägg
4 msk bovetemjöl
1 tsk salt
nymalen svartpeppar
ca 150 g fetaost

Gör så här

00:20:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

6 st
  • Riktigt goda! Bra i konsistens och god smak. Vi hade persilja istället för gräslök vilket passade bra. Kommer att lagas igen.

    Petra

  • Detta är exakt samma recept från Food Pharmacy Kokboken, "Pangbiffar". Ord för ord.

    Athéna-morgane

    Hej Athéna-Morgane! Stämmer bra det :) Vi hade ett samarbete med dem i vårt Buffé-nummer 2017 i september. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

  • Toppengoda ! Bäst med bulgur istället för durra. En favorit

    Eva

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per biff.
Energi216 KJ / 52 kCal
Fett2 g
Salt0.57 g
Kolhydrater5 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Biffar med zucchini och fetaost
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterade zucchiniplättar med feta
    Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bananpannkakor med bovete
    Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gräslöksblini med skinka och gurka
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad