Finns det något bättre än att starta dagen med hemgjorda frallor? Dessa godingar får härlig textur från linfrön och solroskärnor, och tranbär tillför en ljuvlig sötma. Toppa frallorna med pumpakärnor och solrosfrön och servera med exempelvis ost, gurka och paprika. Gott och mättande!
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt havremjöl.
Recept och bild i samarbete med Risenta.
Näringsvärdet är berknat på frallornas torrvikt och per st.
Kommentarer
Annkatrin
7/21/2020Blev jättegoda!
Ulrika
11/18/2018Hej! Fällorna står på jäsning och doftar underbart. Vill dock kommentera obanstående; dessa frallor är ju glutenfria då de varken innehåller vete, råg eller korn.
Redaktionen ICAse
11/19/2018Hej Ulrika! Frallorna bakas på havremjöl som inte alltid är helt glutenfritt tyvärr. Ska brödet vara garanterat glutenfritt måste du välja ett glutenfritt havremjöl framställt av rent havre. Hälsningar Michelle