Zucchinibiffar

Betyg 4.4 av 5.
20 personer har röstat
6
Zucchinibiffar

Smarta vegobiffar som lagas i ugnen. Durra är ett glutenfritt sädesslag som används flitigt i bland annat Afrika. Servera med ris eller potatis och en god yoghurtsås.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2017

Zucchinibiffar

Ingredienser

ca 20 små
1 dl hel durra eller quinoa (1 dl motsvarar 3 dl kokt)
2 zucchinis (à ca 350 g)
1 vitlöksklyfta
1 dl finskuren gräslök
1 ägg
4 msk bovetemjöl
1 tsk salt
nymalen svartpeppar
ca 150 g fetaost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Riktigt goda! Bra i konsistens och god smak. Vi hade persilja istället för gräslök vilket passade bra. Kommer att lagas igen.

Petra

2019-08-26

Detta är exakt samma recept från Food Pharmacy Kokboken, "Pangbiffar". Ord för ord.

Athéna-morgane

2019-05-12

Hej Athéna-Morgane! Stämmer bra det :) Vi hade ett samarbete med dem i vårt Buffé-nummer 2017 i september. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2019-05-15

Toppengoda ! Bäst med bulgur istället för durra. En favorit

Eva

2019-03-28

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per biff.
Energi216 KJ / 52 kCal
Fett2 g
Salt0.57 g
Kolhydrater5 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Zucchinibiffar med fetaost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Friterade zucchiniplättar med feta
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bananpannkakor med bovete
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräslöksblini med skinka och gurka
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Plättar på bovete med hemmagjord rabarbersylt
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga