Zucchini med tomatsås och fetaost

Tänk att några skedar fänkålsfrön kan ge så mycket smak till tomatsåsen som du ringlar över olivoljestekt zucchini och toppar med smulad fetaost. Tillsammans med en bit bröd har du här en otroligt fräsch vegetarisk rätt, eller matigt tillbehör.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Gör så här
00:30:00
00:02:00
00:10:00
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1202 KJ / 288 kCal
Fett25 g
Salt1.3 g
Kolhydrater9 g
Protein6 g
Kommentarer
5 stSuperb smakblandning i pyssligt men bra recept! Vi strösslade dock 75 gr (halvt paket feta) över och la resten i en skål att ta extra ur. Och den tömdes. Strödde även lite hackad valnöt över allt, gjorde susen för både konsistens o smak.
Signe
Jag gjorde på färska tomater och tog mozzarella istället. Serverade med pasta. Supersmarrigt, billigt och enkelt.
Susanne
Det godaste man kan göra med zucchini!
Susanne