Paprikapesto med fetaost och rostade pinjenötter
Lättlagad pesto till grillkorv och lantbröd. Blanda paprikapesto med smulad feta, fänkål och spenat. Grilla bröd i skivor, lägg den grillade korven på och toppa med pesto och rostade pinjenötter. Enkel och spännande variation på grillad korv med bröd.
Ingredienser
4 portioner
150 g fetaost
1 fänkål
ca 130 g paprikapesto
65 g färsk bladspenat
svartpeppar
1 dl pinjenötter
flingsalt
Till servering
grillkorv med bacon och ost
lantbröd
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på peston och korven. Rätten är fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri feta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2545 KJ / 710 kCal
Fett50.5 g
Kolhydrater37.7 g
Protein26.5 g
Kommentarer