Yoghurtpannacotta med citrus, pistasch och honung

Betyg 3.2 av 5.
187 personer har röstat
1
Yoghurtpannacotta med citrus, pistasch och honung

Lyxig grekisk twist på en italiensk favoritdessert. Genom att blanda grekisk yoghurt i gräddkrämen blir pannacottan rejält krämig och fyllig i smaken. Toppa med säsongens bästa citrusfrukter, hackade pistaschnötter och en god honung att ringla över.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Yoghurtpannacotta med citrus, pistasch och honung

Ingredienser

6 portioner

Pannacotta

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
3/4 dl strösocker
2 dl grekisk yoghurt (10 %)
3 - 4 citrusfrukter (t ex. grape, blodapelsin, sweetie och ugli)

Till servering

ca 1/2 dl varm honung
1/2 dl hackade pistagenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
187 personer har röstat

Kommentar

Vi älskar denna fantastiska efterrätt!!!!Den bästa någonsin.

Anne-charlotte

2023-01-03

Näringsvärde per portion

Energi1508 KJ / 361 kCal
Fett24 g
Salt0.05 g
Kolhydrater31 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Pannacottapaj med pistage, choklad och hallon
Betyg 3.7 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Polly Påsk pannacotta
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannacotta med grapefrukt
Betyg 5 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannacotta med passionsfrukts-topp
Betyg 3 av 5.
418 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkel chokladpannacotta
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Clementinpannacotta - perfekt juldessert
Betyg 4.4 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga