Smarrigare pannacottapaj med vit choklad än denna hittar du inte. Pannacottapajen passar bra till efterrätt på nyår men du kan naturligtvis servera den hela året. Toppa pajen med pannacotta med fräscha hallon och gärna mynta.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, choklad och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör, choklad och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God och roligt att servera pannacotta på annat sätt än i glas. Dock lite för mjäkig i smaken för vår del, kommer nog testa att addera passionsfrukt eller liknande till nästa gång.
Josefine
2022-03-22Fantastiskt god. Choklad botten bryter bra med pannacottan och hallonen ger pricken över i med sötman. Kan starkt rekommenderas
Mats
2022-01-02Instämmer till fullo med föregående kommentar; "Jättehårt pajskal, den sk pannacottan blev rinnig och trist. Absolut inte värt 1 minut av min tid."
Måns
2022-01-01Hej Måns! Vi har nu redigerat i receptet och pajskalet kan med fördel läggas direkt i formen innan det kyls ner. Då blir det smidigare. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2022-01-04