Pannacottapaj med pistage, choklad och hallon
Smarrigare pannacottapaj med vit choklad än denna hittar du inte. Pannacottapajen passar bra till efterrätt på nyår men du kan naturligtvis servera den hela året. Toppa pajen med pannacotta med fräscha hallon och gärna mynta.
Ingredienser
6 portioner
Pajdeg
2 1/4 dl vetemjöl
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk kakao
100 g smör
Pannacotta
2 gelatinblad
1 vaniljstång
100 g vit choklad
4 dl vispgrädde
1 dl pistagenötter
Till garnering
1 ask färska hallon (à 125 g)
1/2 kruka mynta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det heter inte GELANTIN. Det heter GELATIN.
Ingrid
2023-12-29Hej Ingrid! Ja såklart att det heter gelatin. Tack, nu är receptet uppdaterat med rätt stavning. Hälsningar Harriet
Redaktionen
2024-01-03Varför kan man inte skriva ut receptet på papper?????????????????????????????????????????????????????????????+
Barbro
2023-12-28Hej Barbro! Om du klickar på de tre små prickarna under eller vid receptbilden dyker "Skriv ut" upp. Lycka till! Hälsningar Harriet
Redaktionen
2024-01-03God och roligt att servera pannacotta på annat sätt än i glas. Dock lite för mjäkig i smaken för vår del, kommer nog testa att addera passionsfrukt eller liknande till nästa gång.
Josefine
2022-03-22