Smarrigare pannacottapaj med vit choklad än denna hittar du inte. Pannacottapajen passar bra till efterrätt på nyår men du kan naturligtvis servera den hela året. Toppa pajen med pannacotta med fräscha hallon och gärna mynta.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, choklad och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör, choklad och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Christina
2021-02-20Jag hittade inga prisvärda färska hallon så jag tog färska blåbär istället. Fungerade hyggligt men tror just hallon blir det bästa. Annars mycket god, snygg och uppskattad av gästerna!
Redaktionen ICAse
2021-02-22Hej Christina! Kul att höra att pajen var god och uppskattad! Har du sett att det finns Basic frysta hallon i frysdisken? De passar perfekt till bakning och är mycket prisvärda. Titta gärna efter dom nästa gång du handlar! Hälsningar Elina
Ulrika
2021-02-17Vad kan jag ta istället för gelatin?
Redaktionen ICAse
2021-02-18Hej Ulrika! Du kan byta gelatin mot agar agar i detta recept. Lycka till och hoppas du gillar pajen. Hälsningar Ulrika
Johanna
2021-01-01Ska degen vara liksom torr smulig? Jag tog i dubbla smör för jag tyckte det såg så torrt ut, men det kanske skulle vara så? Gott var det iaf!
Redaktionen ICAse
2021-01-13Hej Johanna! Ja, degen blir torr och smulig först men man ska arbeta degen så att den går ihop. 😊 Men kul att höra att det var gott! Hälsningar Elina