Hoppa till sidans innehåll
ÖVER 60 MIN | Medel

Polly Påsk pannacotta

Älskar du polly? Då kommer denna ljuvliga polly påsk pannacotta i tre lager vara en söt dröm som går i uppfyllelse. Välj dina tre favoritsmaker av polly, en smak för varje lager – vi utlovar sötchock och god stämning!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Steg 1: Häll 1/3 av grädden och pollyn av första färgen i en kastrull och låt det koka upp på svag värme. Låt sjuda tills att pollyn smält helt.
  2. Fördela smeten i fyra portionsglas à ca 15 cl (för fyra port). Ställ dem i frysen i ca 45 minuter.
  3. Steg 2: Upprepa steg 1 med den andra färgen av polly och häll smeten på första lagret. Ställ dem i frysen igen i ca 45 minuter.
  4. Steg 3: Upprepa steg 1 med den tredje färgen och häll på smeten på andra lagret. Ställ dem i frysen igen i ca 45 minuter.
  5. Vid servering: Ställ glasen i kylskåpet i minst en timme innan servering.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Cloetta.

Tips

Denna dessert kan man med fördel göra dagen innan.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 6 dl grädde
  • 48 polly i tre olika färger
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2905 kJ / 693 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer