Pannacotta med grapefrukt
Den omåttligt populära efterrätten pannacotta är både enkel och god! Här smaksätts den med grapefrukt och serveras med filéer av grapefrukt, vispad vaniljgrädde och hackade pistagenötter. Addera lite röd karamellfärg om du vill ha en rosa pannacotta!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2023
Ingredienser
6 portioner
2 gelatinblad
1 msk finrivet skal av grapefrukt
1 1/2 dl färskpressad röd grapefruktjuice
4 dl vispgrädde
1 dl strösocker
lite röd hushållsfärg
Topping
1 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
1 röd grapefrukt
3 msk hackade pistagenötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1780 KJ / 425 kCal
Fett37 g
Salt0.1 g
Kolhydrater20 g
Protein4 g
Kommentarer
Superfräsch! Jag tog varken grädde eller grape som dekoration utan nöjde mig med pistagenötter och basilika, vilket också blev bra! Kommer att bli succé på julbordet!
Charlott
2024-11-19JÄTTEGOTT !!! NY FAVORITEFTERRÄTT!!!
Birgitta
2024-05-10Mycket god och fräsch, inte så söt och jag älskar grapefrukt 😋
Karin
2024-01-04