Yoghurtpannacotta med citrus, pistasch och honung

Betyg 3.2 av 5.187 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Yoghurtpannacotta med citrus, pistasch och honung

Lyxig grekisk twist på en italiensk favoritdessert. Genom att blanda grekisk yoghurt i gräddkrämen blir pannacottan rejält krämig och fyllig i smaken. Toppa med säsongens bästa citrusfrukter, hackade pistaschnötter och en god honung att ringla över.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Yoghurtpannacotta med citrus, pistasch och honung

Ingredienser

6 portioner

Pannacotta

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
3/4 dl strösocker
2 dl grekisk yoghurt (10 %)
3 - 4 citrusfrukter (t ex. grape, blodapelsin, sweetie och ugli)

Till servering

ca 1/2 dl varm honung
1/2 dl hackade pistagenötter

Gör så här

00:10:00
04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Vi älskar denna fantastiska efterrätt!!!!Den bästa någonsin.

    Anne-charlotte

Näringsvärde per portion

Energi1508 KJ / 361 kCal
Fett24 g
Salt0.05 g
Kolhydrater31 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Pannacotta med grapefrukt
    Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marsipanmousse med apelsinsallad
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Polly Påsk pannacotta
    Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nutellapannacotta
    Betyg 2.8 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddyoghurtpannacotta
    Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad