Yoghurtpannacotta med citrussallad
Yoghurt i pannacottan gör den extra fräsch! Här serverar vi den eleganta efterrätten med en sötsyrlig citrussallad och krispiga krutonger av sockerkaka. Yoghurtpannacotta är både enkelt att förbereda dagen innan och smidigt att göra till många.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019
Ingredienser
8 portioner
Yoghurtpannacotta
3 gelatinblad
1 vaniljstång
4 dl vispgrädde
1 dl strösocker
8 cl amarettolikör
4 dl tjock yoghurt (10%)
Sockerkakskrutonger
ca 250 g sockerkaka
Citrussallad
2 apelsiner
2 röda grapefrukter
4 clementiner
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1938 KJ / 463 kCal
Fett31 g
Salt0.3 g
Kolhydrater39 g
Protein7 g
Kommentar
Supergott blev det! Fräscht med yoghurt i. Vi bytte ut anaretton mot mörk rom.
Kajsa
2019-12-25