Yoghurtglass med hallon och apelsin
En yoghurtglass som är busenkel att slänga ihop i ett ryck. Med apelsin, hallon och turkisk yoghurt får glassen en sötsyrlig touch, som balanseras perfekt med sötman från honung och vaniljsocker.
Ingredienser
4 portioner
1 apelsin
2 dl turkisk yoghurt
250 g frysta hallon
2 msk flytande honung
1 tsk vaniljsocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1794 KJ / 424 kCal
Fett4.3 g
Kolhydrater17.3 g
Protein2.5 g
Kommentarer
Kan man frysa?
Héléne
2023-01-28Hej Hélène! Det går att frysa glassen men den kan bli rätt hård och isig. Vi tycker den är godast att servera direkt efter tillagning. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-01-31Vi gör ofta denna när vi har gäster och den är mycket uppskattad. Dessutom är det superenkelt!
Karin
2018-10-31