Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Yoghurtbearnaise

På bara några minuter kan du med hjälp av detta recept svänga ihop en len yoghurtbearnaise. Blanda bara ihop dina ingredienser med god smak av dragon och persilja till en krämig röra. Låt gärna din bearnaise stå en stund före den skall avnjutas.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda lätt crème fraiche eller matyoghurt, torkad dragon, vitvinsvinäger, riven gul lök, hackad persilja, salt och vitpeppar. Låt gärna stå en stund före servering.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche eller laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl lätt crème fraiche eller matyoghurt
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk riven gul lök
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
Lägg till i inköpslistan