Yoghurtbearnaise

31
2
Yoghurtbearnaise

På bara några minuter kan du med hjälp av detta recept svänga ihop en len yoghurtbearnaise. Blanda bara ihop dina ingredienser med god smak av dragon och persilja till en krämig röra. Låt gärna din bearnaise stå en stund före den skall avnjutas.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Yoghurtbearnaise

Ingredienser

4 portioner
2 dl lätt crème fraiche eller matyoghurt
1 tsk torkad dragon
1 msk vitvinsvinäger
1 msk riven gul lök
1/2 dl hackad persilja
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche eller laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

31

Kommentarer

Helena

2021-08-16

Mycket god och fräsch sås, passar till det mesta.

Linda

2006-08-31

Det är för mycket vitvinsvinäger! Prova halvera mängden så blir det nog godare.