Yoghurtbearnaise
På bara några minuter kan du med hjälp av detta recept svänga ihop en len yoghurtbearnaise. Blanda bara ihop dina ingredienser med god smak av dragon och persilja till en krämig röra. Låt gärna din bearnaise stå en stund före den skall avnjutas.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006
Ingredienser
4 portioner
2 dl lätt crème fraiche eller matyoghurt
1 tsk torkad dragon
1 msk vitvinsvinäger
1 msk riven gul lök
1/2 dl hackad persilja
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott, magrare alternativ till vanlig bea - använde grekisk yoghurt och halverade mängden vinäger.
Helena
2023-05-12Mycket god och fräsch sås, passar till det mesta.
Helena
2021-08-16Det är för mycket vitvinsvinäger! Prova halvera mängden så blir det nog godare.
Linda
2006-08-31