Kinesiska dumplings, också kallade wontons, kan fyllas med allt från kött och fisk till grönsaker. Dessa goda och smakrika degknyten har en fyllning av vannameiräkor och gräslök och serveras med fördel tillsammans med het chiliolja.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2022
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.
Kommentarer
Christel
2022-02-17Lite pilligt och tog tid att göra knytena, men det var verkligen värt det. Så gott och smakrikt med chilioljan till
Vendela
2022-02-14Lättlagat! Bytte ut chilioljan mot sojasås och sötsur sås.
Erik
2022-01-26Blir något konfunderad över denna instruktion: ”Blir det chiliolja över ska den förvaras i kylskåp och användas inom ett dygn.” Chilioljan och dess innehåll håller i regel månader så länge den är täckt av olja. Hur kan ni rekommendera användning inom 1 dygn?
Redaktionen ICAse
2022-01-28Hej Erik! Det är på grund av risken för tillväxt av clostridium botulinum som gör att vi rekommenderar att man bör konsumera oljan inom kort. Risken är liten, men den finns. Hälsningar Michelle