Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fiskbullewok sweet chili

Här är ett asieninspirerat recept på fiskbullewok sweet chili med fräscha och krispiga ingredienser. Allt du behöver är fiskbullar, bambuskott, paprika, haricots verts, sweet chili och vitlök. Utsökt att servera till jasminris och soja!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och finhacka vitlöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Låt bambuskott och fiskbullar rinna av.
  2. Strimla bambuskottet och halvera fiskbullarna.
  3. Fräs vitlök och paprika i oljan i en wok eller stor stekpanna några minuter.
  4. Tillsätt bambuskott och fiskbullar och fräs ytterligare någon minut. Låt bönorna rinna av och blanda i woken.
  5. Krydda med salt och sweet chili. Servera med jasminris och soja.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • 1 burk bambuskott (à 227 g)
  • 1 burk fiskbullar i buljong (à 375 g)
  • 1 msk olja
  • 1 burk haricots verts (à 400 g)
  • 1/2 tsk salt
  • 3 msk sweet chili
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer