Wokad rödkålssallad med kalvsylta
Vill du prova något annorlunda ska du göra denna wokade rödkålssallad med kalvsylta och potatis, ett nytt sätt att servera kalvsyltan på. Rödkålssalladen smaksätts med söta russin som gör sig bra till både potatis och sylta.
Ingredienser
4 portioner
8 - 10 potatisar (8 st motsvarar ca 800 g)
500 g rödkål
1 purjolök
2 msk olja
1 dl russin
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk wasabipasta
1/2 dl vatten
400 g kalvsylta
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
I övrigt är rätten fri från mjölk och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör så här
Tips
Rödkålssalladen är även god till revbensspjäll eller korv, t ex bratwurst.
Gröna tipset: Servera den wokade rödkålssalladen till t ex sojakorv om du vill äta vego.
Gröna tipset: Servera den wokade rödkålssalladen till t ex sojakorv om du vill äta vego.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2176 KJ / 520 kCal
Fett0 g
Kommentarer